Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (4.75 secunde)
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Doresc sa va atrag atentia asupra unei teme de o importanta majora pentru societatea romaneasca - cresterea economica. Aceasta sintagma face trimitere la aspecte multiple si complexitatea ei ne face, de multe ori, sa nu analizam cu acuratete subiectul.
Recent, Fondul Monetar International (F.M.I.) si Comisia Europeana (C.E.) au propus Guvernului Ponta doua masuri fara precedent in domeniul energetic, considerate a fi prea abrupte de domnul prim-ministru, fapt pentru care, actuala misiune de evaluare nu a fost finalizata prin acord.
La nivelul Uniunii Europene, exista un plan de finantare a unor investitii menit sa consolideze retelele de transport si energie prin imbunatatirea permanenta a infrastructurilor cheie, contribuind atat la stimularea competitivitatii cat si la cresterea numarului de locuri munca la nivel european.
Sute de mii de romani trebuie sa depuna la ANAF declaratia 600, pana la 31 ianuarie 2018. Mai precis, ANAF a calculat ca sunt aproximativ 200.000 de romani care trebuie sa depuna declaratia 600.
Atleta severineana, aflata in pregatire in Kenya, este impresionata de oamenii intalniti acolo si de povestile lor.
Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
"La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii! Am primit flayere pe strada legate de acest eveniment, dar nu stia nimeni de el!
What’s Up, cenzurat de TVR la Festivalul Callatis. Asculta Marius Ivancea - Europa vino incoace Cenzura la TVR la Festivalul Callatis de la Mangalia.
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Basescu Traian - Ingenuncheat si acoperit de rusine Dan Voiculescu a postat pe blog un text in care vorbeste despre cartea sa "Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian", dar si despre regimul Traian Basescu.
Basescu Traian - Ingenuncheat si acoperit de rusine Motivatia lui Dan Voiculescu pentru aparitia unei noi editii a lucrarii despre istoria USL "Lucrarea 'Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian'" a fost lansata la sfarsitul lunii martie 2014 si, din marturiile publice, am tras concluzia ca s-a bucurat de atentie, a provocat numeroase reactii, multe dintre ele avand substanta analizei atente.
Artista a vizitat si cea mai veche biserica de rit bizantin din Romania, Sfantul Nicolae din Densus. Daca anul trecut petrecea in Beverly Hills la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Los Angeles, anul acesta de ziua ei si-a dorit liniste.
Dennis Deletant) - fragmente - Aderarea Romaniei la UE nu este doar o problema de natura politica. Eu as spune ca este si una de afinitate culturala.
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor:
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. Nimic nu-i anunta boala care avea sa-l reteze in doar cateva luni, la 61 de ani.
In ajutor i-au venit detasamentele secuilor, care ii urau de moarte pe Bathoristi, care ii eliberasera de vechile privilegii.
Headlinerii sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA. olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angre, americanii de la Skeletonwitch si romanii de la Dirty Shirt.
google-analytics.com